Fitbit Inspire 3 Midnight Zen/Black

Fitbit Inspire 3 Midnight Zen/Black
Bruttó ár: 54 096 Ft
A vásárlás után járó pontok: 541 Ft
Kijelző mérete: 1,4", iOS, Android, >1 hét, Vízálló, 5 ATM, Bluetooth, Pulzusmérő, Üzenet és hívás kezelése, Alvás figyelés, Elégetett kalória kijelzés, Tok mérete: 39,3x18,6x11,8mm
Részletek

Mozogj tovább. Kevesebb stressz. Csak annyit kell tenned, hogy viseld.
 
Tedd azt, amit szeretsz, és érezd magad a legjobban az Inspire 3 segítségével, amely segít a stressz, a fitnesz és az alvás terén - csak viselned kell. Kövesse nyomon az olyan egészségügyi mérőszámokat, mint a bőrhőmérséklet és a vér oxigénszintje, valamint kapjon napi pontszámokat, amelyek megmutatják, milyen keményen tud ma edzeni, vagy mennyire jól kezeli a stresszt.
 
Aktív zóna jegyzőkönyv
 
Ha keményebben edzel, több elismerést érdemelsz. Az Active Zone Minutes nyomon követi a megcélzott pulzuszónákban eltöltött időt, így dupla perceket kapsz, amikor kardió vagy csúcsidőben vagy. Mi elvégezzük a számításokat, és megmutatjuk, hogy elérte-e az ajánlott heti 150 percet.

Kardio fittségi szint

A Fitbit a VO2 max-odat használva - vagyis azt, hogy a tested milyen jól használja fel az oxigént edzés közben - személyre szabott pontszámot ad, amely segít megérteni, mennyire vagy fitt.
 
STRESSZ ÉS ALVÁS
 
Stresszkezelési pontszám

Nézze meg, hogy a teste mennyire jól kezeli a stresszt ezzel a napi személyre szabott pontszámmal. A magas pontszám azt jelenti, hogy készen állsz a nagy dolgok megoldására, míg az alacsony pontszám azt jelenti, hogy a tested egy kis öngondoskodásra vágyik.

Tanuljon meg egészségesebb módon reagálni a stresszre, hogy nyugodtnak, higgadtnak és kontrolláltnak érezze magát. A Fitbit relaxáló mindfulness foglalkozásai a telefonodon is elérhetőek, így bárhol gyakorolhatod a készségeidet.

Mélyen szundikálsz, mint egy medve, vagy be- és kiúszol, mint egy delfin? Tudja meg, hogy milyen az alvóállata, majd alakítsa át a szokásait a megfelelőre. Ráadásul minden hónapban részletes elemzést kapsz az alvásodról, amely megmutatja, hol vagy jó, és hol tudsz még javulni.
 
Akár 10 napos akkumulátor

Több mint egy hetes akkumulátor-üzemidő, hogy még többet menjen, még több áramlás, még több hó. Az akkumulátor élettartama a használattól és egyéb tényezőktől függően változik.
 
Magas/alacsony pulzusszám értesítések

Ha a pulzusszámod nyugalmi állapotban a szokásos tartomány fölé vagy alá emelkedik, a Fitbit értesítést küld, mert a szokatlanul magas vagy alacsony pulzusszám azt jelentheti, hogy valami baj van.
 
Menstruációs egészség nyomon követése

Naplózza a menstruációt, rögzítse a tüneteket, becsülje meg az ovulációt és keressen mintákat a ciklusában az Inspire 3 és a Fitbit alkalmazás segítségével.
 
Smart Wake

A rezgő ébresztő az optimális alvási szakaszban ébreszt, hogy felfrissültnek és talpraesettnek érezze magát.
 
Fitbit alkalmazás

Az edzés, alvás, étkezés naplózása, egészségügyi mérőszámok, videó edzések és meditációk. Mindez az alkalmazásban él.
 
Hívás- és szöveges értesítések

Csak egy pillantás lefelé, hogy lássa, mi a helyzet. Ha a telefon a zsebedben van, jobban jelen lehetsz. Akkor működik, ha a telefon a közelben van.
 
Egész napos kényelem

A szuper könnyű, vízálló pánt természetes módon simul a csuklódhoz, így éjjel és nappal is kényelmes.

Adatok
Termék típus
Inspire 3 Midnight Zen/Black
Gyártó cikkszám
FB424BKBK
Gyártó
Fitbit
Vámtarifaszám
851762
Garancia
24 hónap garancia
Cikkszám
C196423
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hitelkalkulátor