GARETT Action Black

GARETT Action Black
Bruttó ár: 21 376 Ft
A vásárlás után járó pontok: 214 Ft
Kijelző mérete: 1,28", iOS, Android, >1 hét, Vízálló, IP67, Bluetooth, Pulzusmérő, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Zene vezérlése, Tok mérete: 50x47x12mm
Részletek

Garett Action okosóra
Szereted a fizikai aktivitást, és minden nap gondoskodsz az egészségedről? A Garett Action okosóra csak neked készült! Ez a modell lehetővé teszi az előrehaladás ellenőrzését különböző típusú edzések, valamint hétvégi séták és kirándulások során. A szabadtéri sportok szerelmesei minden bizonnyal tetszeni fognak az időjárás-előrejelzés és a vízállóság figyelésének lehetősége , amely igazolja, hogy az okosóra ellenáll az esőnek, hónak és pornak. A minimalista dizájn és a maximális funkcionalitás azok a tulajdonságok, amelyek megkülönböztetik a Garett Action-t a többi modelltől.

Könnyű és rugalmas cserélhető gumipánt
A kényelmes és könnyű gumipánt jelentős előnyt jelent a Garett Action karórának, mert a kis súly miatt teljesen érzéketlenné válik a csuklóján való jelenlétére. Edzések, séták, valamint a mindennapi használat során szinte elfelejti, hogy viseli. Rugalmas anyaga tökéletesen alkalmazkodik a kezed formájához, így biztos lehetsz benne, hogy nem dörzsölődik, nem nyomódik hozzád.

Diszkrét vibrációs értesítések
Soha többé nem fog meglepni a telefon hangos és váratlan hangja munkahelyén, baráti találkozón vagy egy pihentető estén. A Garett Action okosóra beépített üzemmóddal rendelkezik az értesítések diszkrét, rezgéssel történő továbbítására, ami azt jelenti, hogy minden alkalommal finoman és csendesen értesül az alkalmazás új hívásáról, szövegéről vagy üzenetéről , anélkül, hogy megzavarná a koncentrációt. Rajtad múlik, hogy a telefon után akarod-e nyúlni például a hívás fogadásához.

IP68 vízálló minősítés
Ha szeretsz szabadtéri túrázni, sportolni vagy terepfutni, a Garett Action okospánt megbízható segítőd lehet. Az IP68 vízállósági besorolás megerősíti, hogy védett a víztől, hótól, portól, szennyeződéstől vagy sártól. A robusztus ház még a legkisebb szennyeződést sem engedi át, így biztos lehet benne, hogy készüléke a legkülönfélébb körülmények között biztonságban van, és számos tevékenységhez jól használható.

Akkumulátorkímélő mód és stopperóra opció
Szeretné, hogy okosórája tovább működjön töltés nélkül? Használhatja az akkumulátorkímélő módot. Ekkor a telefonnal való kapcsolat felfüggesztésre kerül, és a kijelzőt nem aktiválja a kézmozdulat. Ennek ellenére továbbra is használhatja a sportolási módokat vagy a lépésszámlálót. Ezen kívül van egy stopperóra opció is az órában, amivel sokféle körülmények között mérheti az időt. Az időmérő futás, a lágy tojás főzése vagy a lélegzetvisszatartás kihívásai csak néhány lehetőség!

Pulzusmérő, vérnyomásmérő, pulzoximéter
Az idősek és a fitnesz szerelmesei egyaránt szeretni fogják a beépített pulzusmérőt és vérnyomásmérőt , amellyel rendszeresen ellenőrizheti pulzusát és nyomását. Ezen kívül egy pulzoximéter is található a készülékben, amely az artériás vér oxigénellátási szintjét méri. A hasznos funkcióknak köszönhetően a Garett Action karórát mindenki számára kötelezővé teszi, aki szeretne vigyázni egészségére és fittségére.

Számos sportolási mód aktív emberek számára
Speciális sportolási módokat hoztak létre, amelyek segítik a fejlődés nyomon követését a fitten tartás szerelmeseinek, ami azt jelenti, hogy futás, kerékpározás, elliptikus tréner gyakorlatok, jóga gyakorlása, kosárlabda és sok más tevékenység során szabályozhatja a paramétereket. Minden edzés után ellenőrizheti, hogy mennyi időt vett igénybe, mennyi kalóriát sikerült elégetnie, valamint azt, hogy milyen távolságot tett meg futások vagy séták során. A szinkronizált alkalmazással megtekintheti edzési előzményeit és nyomon követheti előrehaladását.

Alvás és folyadékbevitel figyelése
A napi minimum 2 liter víz megivása az alapja a megfelelő egészség megőrzésének, a karcsú alak megőrzésének és a nagyszerű közérzetnek. Ha gondjai vannak a rendszeres vízfelvétellel, minden bizonnyal szüksége lesz egy intelligens karszalagra . Ez a szokatlan eszköz legalább néhány értesítést küld a nap folyamán. Az óra emellett segít nyomon követni az alvás minőségét, és jelzi, ha túl keveset aludt aznap éjjel, ami azt jelenti, hogy azt is látni fogja, hogy mikor lép teste a könnyű és mély alvás fázisába.

Naprakész időjárási információk
Az időjárás-előrejelzés ellenőrzése hasznos a mindennapokban és az ünnepek alatt is. Mielőtt kimegyünk otthonról, érdemes megnézni, hogy vigyünk magunkkal esernyőt, vegyünk fel sapkát, esetleg cseréljük le a nehéz cipőket légiesebbre. A Garett Action okosórát időjáráskövető funkcióval látták el , amelyet minden nap érdemes használni, különösen egy fontos kirándulás vagy egy tervezett utazás előtt. Ennek köszönhetően soha többé nem fog meglepni eső, hó vagy magas hőmérséklet.

Menstruációs ciklus monitorozása
A Garett Action okosóra kiegészítő funkciója minden bizonnyal minden felhasználó számára vonzó lesz. Egy speciális mód, amely lehetővé teszi a menstruációs ciklus monitorozását , felbecsülhetetlen segítséget jelent mind a fiatal, mind a kissé érettebb nők számára. Az óra által küldött emlékeztetőknek köszönhetően teljes irányítást szerezhet a teste felett. Különleges üzenetet kap , amely lehetővé teszi, hogy felkészüljön ezekre a különleges napokra mind a menstruáció várható kezdetének napján, mind néhány nappal azelőtt. Győződjön meg személyesen, mennyire hasznos!

Adatok
Termék típus
Action Black
Gyártó cikkszám
ACTION_CZAR
Gyártó
GARETT
Vámtarifaszám
851762
Garancia
24 hónap garancia
Cikkszám
C193207
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!