GARETT Classy Gold Steel

GARETT Classy Gold Steel
Bruttó ár: 37 193 Ft
A vásárlás után járó pontok: 372 Ft
Kijelző mérete: 1,3", iOS, Android, >1 hét, Vízálló, IP68, Bluetooth, Pulzusmérő, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Zene vezérlése, Tok mérete: 51x47,5x10mm
Részletek

Garett Classy okosóra
Ha értékeli az elegancia, a funkcionalitás és a kényelem kombinációját, akkor a Garett Classy okosóra a tökéletes ajánlat az Ön számára. Ez a modell tökéletes mindennapi használatra, például munkahelyen vagy baráti találkozókon, nyaralási kirándulások alkalmával vagy különleges alkalmakkor. Stílusos megjelenésű, amely harmonizál bármelyik stilizációddal, ráadásul megbízható, így akár edzés közben is viselheted. Töltse le a FitCloud Pro alkalmazást , hogy nyomon követhesse fejlődését, és korlátlanul hozzáférhessen mentett adataihoz.

Elegáns és kényelmes cserélhető karkötő
A Garett Classy okosóra tömör acélhálós karkötővel rendelkezik, amely ellenáll a sérüléseknek és a külső tényezőknek. Ha szeretnél változtatni okosórád kinézetén, a készletben található szíjat könnyedén felszerelheted. Ez egy kényelmes lehetőség, amely lehetővé teszi, hogy az óra megjelenését az aktuális igényeihez és preferenciáihoz, valamint az alkalomhoz igazítsa. Elegáns női vagy sport okosórát választasz? Tiéd a választás!

Intuitív érintőképernyős kezelés
Az okosóra egy olyan eszköz, amely a mindennapi tevékenységeit hivatott megkönnyíteni, ugyanakkor megbízhatóságot mutatni. Ezzel egyszerűen elutasíthatja a hívást, elindíthat lépésszámlálót vagy kezelheti a telefon lejátszási listáját. Ez a színes és intuitív Garett Classy nagy felbontású érintőképernyőnek köszönhetően lehetséges . A könnyen áttekinthető menüfelületre léphet, és néhány másodperc alatt egyetlen ujjmozdulattal bekapcsolhatja a kívánt alkalmazást. Sőt, az óra a kezed mozgása alatt aktiválódik .

IP68 vízálló minősítés
A kényelmes és elegáns Garett Classy okosóra IP68-as vízállósági besorolással rendelkezik, amely a legmagasabb szintű védelmet nyújtja a nedvesség, por, illetve eső vagy sár hatásai ellen. Az okosóra a legnehezebb körülmények között is tökéletesen megbirkózik. Úszás órával is lehetséges, így nem kell levennie az uszodalátogatás előtt, és az edzés előrehaladását fogja követni. Garett Classy mindig legyen veled, a körülményektől függetlenül.

Lépésszámláló és sport módok
Törődsz a fizikai állapotoddal és a rendszeres edzéssel? A Garett Classy okosóra beépített lépésszámlálóval rendelkezik , amely segít szabályozni a nap folyamán megtett lépések számát. Ez a funkció nem csak séták és kirándulások során működik, hanem a mindennapokban is. Ha a csuklópánt hosszabb ideig mozgáshiányt észlel, értesítést küld. Az óra számos sportolási módot is kínál , mint például futás, röplabda, úszás, jóga, kosárlabda, séta vagy ugrálókötél. Nekik köszönhetően ellenőrizni fogja az elégetett kalóriák számát és a megtett távolságot, valamint az aktivitásra fordított időt.

Android és IOS rendszerrel kompatibilis
Függetlenül attól, hogy melyik operációs rendszer (Android, iOS) van telepítve telefonjára, a Garett Classy okosóra probléma nélkül csatlakozik hozzá, ami azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy az „okos” óra bármely okostelefonnal kompatibilis . Az első használat előtt végezze el a szükséges telefonbeállításokat az órával Bluetooth kapcsolaton keresztül. Ily módon az eszközök állandóan szinkronizálva lesznek egymással, és Ön naprakész értesítéseket kap. Ha időközben kicseréli a telefont, nincs más dolga, mint újra beállítani.

„Telefon keresése” opció
A Garett Classy órával soha többé nem fog azon töprengeni, hova teszed okostelefonodat. Az okosórát egy speciális „Find The Phone” opcióval látták el, amely segít megtalálni elveszett készülékét. Nincs más dolgod, mint a menüben a megfelelő gombra kattintani, és egy idő után hallani fogsz az okostelefonod által generált hang- és rezgő értesítést, így könnyen megtalálhatod. Hasonló funkciót használhat, ha elveszti az óráját, ugyanez az opció fordítva is működik. Nézze meg, mit rejt még az új okosórája.

Akkumulátorkímélő mód és jelszó
Néha elfelejti az okosóra töltőjét, vagy szeretné meghosszabbítani az akkumulátor élettartamát a következő töltés előtt? Használja az akkumulátorkímélő módot, és töltse fel az eszközt energiával. A Bluetooth kapcsolat felfüggesztésre kerül, de akadálytalanul használhatja a sportmódokat vagy a lépésszámlálót. Az óráját jelszóval is védheti. Állítson be bármilyen PIN-kódot, és győződjön meg arról, hogy minden adata védve van a kíváncsiskodó szemektől.

Időjárási információk
Ha szereti a tervezést, ne felejtse el használni az okosóráján elérhető időjárási információkat ! Nyaralás, kirándulás, esetleg csak egy séta a gyerekkel? Ellenőrizze az időjárás-előrejelzést, hogy semmi ne rontsa el a napi programját. Garett Classy folyamatosan tájékoztatja Önt a kinti időjárásról, de az esetleges esőzésekről is. Ennek köszönhetően mindig készen áll az időjárás változásaira.

Pulzusmérő, vérnyomásmérő, pulzoximéter
Ha szereti a tervezést, ne felejtse el használni az okosóráján elérhető időjárási információkat! Nyaralás, kirándulás, esetleg csak egy séta a gyerekkel? Ellenőrizze az időjárás-előrejelzést, hogy semmi ne rontsa el a napi programját. Garett Classy folyamatosan tájékoztatja Önt a kinti időjárásról, de az esetleges esőzésekről is. Ennek köszönhetően mindig készen áll az időjárás változásaira.

Adatok
Termék típus
Classy Gold Steel
Gyártó cikkszám
CLASSY_ZLOT_STAL
Gyártó
GARETT
EAN kód
5904238483770
Vámtarifaszám
851762
Garancia
24 hónap garancia
Cikkszám
C193210
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!