GARETT Kids Cloud 4G Red

GARETT Kids Cloud 4G Red
Bruttó ár: 29 903 Ft
A vásárlás után járó pontok: 299 Ft
Kijelző mérete: 1,28", iOS, Android, 2-4 nap, Vízálló, IP67, GPS, SIM, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Tok mérete: 55x44x17mm
Részletek

Garett Kids Cloud 4G okosóra
A Garett Kids Cloud 4G egy vízálló okosóra gyerekeknek , színes kijelzővel ellátott érintőképernyővel. Ennek köszönhetően mindig tudni fogja, hol segíti gyermekét a négy helymeghatározási módszer (GPS, WiFi, LBS és AGPS), amely megkülönbözteti ezt a modellt a többitől. Ezenkívül a hang- és videohívások lebonyolítása lehetővé teszi, hogy folyamatosan kapcsolatba léphessen gyermekével. A biztonságról egy speciális SOS gomb is gondoskodik , amellyel egy mozdulattal segítséget hívhat. Az óra 4G LTE kapcsolatot használ, amely szinte egész Lengyelországban elérhető.

Tartós és ellenálló
Az okosórát az IP67 vízálló osztály jellemzi, ami azt jelenti, hogy ellenáll a fröccsenésnek és a vízsugárral való érintkezésnek. Ezenkívül az óra porvédett, így nem kerül bele a benne elhelyezett érzékeny elemekbe, és nem károsítja a mechanizmust. Sőt, az okosóra cserélhető szíjjal rendelkezik , ami azt jelenti, hogy szükség esetén csak a sérült szilikon karkötőt kell kicserélni, és a színét is az öltözékhez kell igazítani, így nincs más dolgod, mint vásárolni néhány további szíjat. különböző színekben, és változtassa meg őket igényei szerint.

Különféle operációs rendszerekkel kompatibilis
Az okosóra teljes mértékben kompatibilis az Android és iOS rendszerrel. Ezzel zökkenőmentesen párosíthatod órádat szüleid okostelefonjával . Egy speciális, ingyenes Garett Tracker alkalmazás segítségével ellenőrizheti a gyermeke készülékéről érkező adatokat a telefonján, például a lépések számát, a megtett útvonalat, valamint használhatja az összes bővített funkciót, például a hangfigyelést.

Fogadjon és kezdeményezzen hang- és videohívásokat
A nanoSIM kártyanyílásnak köszönhetően az okosóra telefonként működik, így lehetőségünk van hívások kezdeményezésére, fogadására és elutasítására. Kerüljük az okostelefon tárolásának zavarát, hogy ne veszítse el vagy sérüljön meg, mert mindig a gyermek kezében lesz. Az okosórával a normál hanghívások mellett videohívásokat is kezdeményezhetsz , amelyek révén még jobb betekintést nyerhetsz gyermeked aktuális tevékenységébe.

Rendkívül pontos helymeghatározás
A Garett Kids Cloud 4G -t négy helymeghatározási technológia támogatja – nem csak a szabványos GPS-t és WiFi-t, hanem az LBS-t és az AGPS-t is. Ez nagyobb pontosságot biztosít – még ha valamelyik meghibásodik, vagy valamilyen okból interferencia lép fel, az óra átkapcsol. Nem kell attól sem tartania, hogy az okosóra valahol elveszik. Az óra kereső funkciója pótolhatatlan. Ezentúl az elveszett tárgy megtalálása triviális lesz.

Egyszerű és intuitív eszközkezelés
A Garett Kids Cloud 4G használata rendkívül egyszerű. Ez egy új, sokkal egyszerűbb operációs rendszernek és a lengyel nyelvű menünek köszönhetően lehetséges. A kényelmes, 1,28 hüvelykes érintőképernyő is nagy segítség. Az alkalmazott megoldások érdekében biztos lehet benne, hogy a készülék használata rendkívül egyszerű lesz a gyermek számára, és a legkisebb bajt sem okozza neki. Ezenkívül a készlethez tartozik egy áttekinthető használati útmutató is.

Gyermekek és csecsemők biztonságának megőrzése
A biztonsági funkciókkal ellátott gyermek okosóra segít gyermeke maximális védelmében. A helyszín mellett a GEOfencing is megtalálható . Lehetővé teszi egy adott terület kijelölését, és a GPS-navigációnak köszönhetően azonnal értesítést kap, amint a gyermek elhagyja a területet. A távoli lehallgatás lehetővé teszi, hogy észlelje a lehetséges fenyegetést, ha valami nem kívánatos történik, és az SOS gomb segítségével gyermeke egyetlen gyors kattintással segítséget hívhat. A gyermekek biztonságban tartása még soha nem volt ilyen egyszerű.

Életmód monitorozás
Okosóra használatával gyermeke megváltoztathatja életmódját. A lépésszámláló méri a megtett útvonal hosszát, a Garett Tracker alkalmazás pedig lehetővé teszi, hogy újra létrehozza az útvonalat a térképen. Ennek köszönhetően azt is megtudhatja, hogyan javul gyermeke állapota, és milyen előrehaladást ér el. Az alvásfigyelés jelentősen javítja a pihenés minőségét. Ezzel az üzemmóddal ellenőrizni fogja az alvás minőségét és hosszát, ennek köszönhetően biztosíthatja gyermeke megfelelő regenerálódását, ezáltal fejlődését.

Iskolakész
Gyermekeinek minden matematikaórán szükségük van egy számológépre . Az okosórának köszönhetően viszont már nem kell cipelniük, mert már elég egy karóra. Könnyen használható, ezért lehetővé teszi az elvégzett funkciók eredményének gyors kiszámítását. A gyermek matematikai képességei fejleszthetők egy kellemes matematikai játékkal, például tömegközlekedési időtöltésként. Okosóra ébresztőórával? Most még a legnagyobb alvó sem alszik át a reggelit, mielőtt iskolába megy. Azonban minden utazás során szükség lesz a beépített kamerára az órában.

Tartós akkumulátor és gyors töltés
Körülbelül 2 órát vesz igénybe az 500 mAh-s lítium akkumulátor feltöltése, amellyel ez a gyermekóra található. Készenléti üzemmódban körülbelül 3 napig tart, míg a munkaidő körülbelül 2 nap. A hosszú üzemidő biztosítja, hogy a készülék ne merüljön le véletlenül és váratlanul, például hosszabb utazás vagy esti szórakozás közben. Tehát nyugodt lehet gyermeke biztonságát illetően az otthonon kívül

Adatok
Termék típus
Kids Cloud 4G Red
Gyártó cikkszám
CLOUD_4G_CZER
Gyártó
GARETT
Vámtarifaszám
851762
Garancia
24 hónap garancia
Cikkszám
C193159
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!