GARETT Kids Cute 4G Pink

GARETT Kids Cute 4G Pink
Bruttó ár: 41 564 Ft
A vásárlás után járó pontok: 416 Ft
Kijelző mérete: 1,69", iOS, Android, 2-4 nap, Vízálló, IP67, Wi-Fi, GPS, SIM, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Tok mérete: 56x44x16mm
Részletek

Garett Kids Cute 4G – innovatív okosóra gyerekeknek
Az innovatív Garett Kids Cute 4G karóra nem csak a tökéletes kütyü gyermeke számára, hanem egy olyan eszköz is, amely folyamatosan tartja vele a kapcsolatot – a telefonhívás funkcióval rendelkező okosóra videohívások kezdeményezését is lehetővé teszi, valamint a tartózkodási hely figyelését is. vagy kisgyermeked tevékenysége. A klasszikus megoldásokat a modern kényelemmel ötvözi, és stílusos, divatos dizájnnal rendelkezik. Ráadásul a jól megtervezett szíjnak köszönhetően nehéz elveszíteni. Ezért nem kell attól tartanod, hogy játék közben lecsúszik a kisgyermek kezéről a készülék.

GEOfencing, azaz helymeghatározás
A Garett Cute 4G egy okosóra, amely számos fejlett funkcióval büszkélkedhet. Különösen fontosak a szülő szempontjából. Az innovatív GEOfencing rendszer lehetővé teszi, hogy kijelöljön egy területet, ahol gyermeke mozoghat. Ha a fiatal felfedező elhagyja, automatikusan értesítést kap a telefonján. Ezenkívül hangüzenetet küldhet, és ellenőrizheti, hol tartózkodik gyermeke pillanatnyilag az okosórán keresztül. Ez a megoldás megkíméli Önt a felesleges aggodalmaktól.

Videohívások
Ha behelyez egy SIM-kártyát ebbe a gyermek okosórába , korlátlanul és állandóan kapcsolatba léphet kisgyermekével. A beépített mikrofon és hangszóró biztosítja a jó hívásminőséget, a 4G LTE technológia használata pedig a kapcsolat stabilitását. Ezen kívül az óra előlapjára egy kamera is van felszerelve, amellyel videohívást kezdeményezhetünk vagy fotózhatunk . Ezen kívül az óra kiváló képminőséget is kínál, ami azt jelenti, hogy egy videohívás során lehetősége van minden Önt érdeklő részletet elkapni a gyermek környezetéből.

Távfelügyelet és SOS gomb
Azoknak a szülőknek, akik különösen aggódnak a gyermek biztonsága miatt, a Garett Kids Cute 4G olyan lehetőségeket kínál, mint a távoli lehallgatás és a lehetőség, hogy pontosan lássák, hol van a kisgyermek. Ez a funkció többek között akkor hasznos, ha gyermeke új, ismeretlen helyen van. Ennek köszönhetően képes lesz megfelelően reagálni egy esetleges veszély esetén. Ha a gyermek elbizonytalanodik, az SOS gombbal azonnal felveheti a kapcsolatot a korábban megadott telefonszámokon.

GPS hely
További hasznos szolgáltatások minden bizonnyal a helymeghatározás funkció . GPS-vevő , mobilhálózat és opcionális Wi-Fi támogatja . Ha az egyik technológia leáll, a rendszer automatikusan átvált egy másikra. Ez lehetővé teszi, hogy pontosan meghatározza gyermeke helyét. Olyan helyzetben, amikor nem tud kapcsolatba lépni gyermekével, elegendő ezt a funkciót használni, és megnyugtatni a kopott idegeket.

Távirányító okosóra
Az óra összes beállítása teljesen távolról kezelhető. Az ingyenes Garett Tracker alkalmazás lehetővé teszi ezt, amely Android és iOS eszközökön egyaránt elérhető. Okostelefonjával olyan dolgokat hajthat végre, mint például segélyhívó számok vagy más családtagok beírása az okosórája névjegyzékébe, bekapcsolhat értesítéseket, ha az akkumulátor lemerült, vagy akár beprogramozhatja az óra be- és kikapcsolásának idejét az energiatakarékosság érdekében. Ennek köszönhetően a működése gazdaságosabb és környezetbarátabb lesz.

Segítség a nevelésben
További érdekes funkciókat is készítettek a gyermek megfelelő fejlődésére különösen érzékeny szülők számára. A Garett Kids Cute 4G okosóra beépített ébresztőórával és egy adott ébresztő beállítási lehetőséggel rendelkezik. Emellett használhatod a virtuális jutalmak rendszerét is , amit bizonyos feladatok elvégzése után kap a gyerkőc. Így az okosóra kiváló motivátor lesz számukra a mindennapi tevékenységek során. Ez az okosóra még a gyermek nevelésében is segíthet.

Robusztus ház
Az okosóra házát nagy ellenállás jellemzi, a megfelelően kialakított keret pedig jól védi a képernyő üvegét. Ráadásul maga a berendezés víz- és porálló az IP67 szabványnak megfelelően, ami azt jelenti, hogy sem a szülőnek, sem a gyermeknek nem kell félnie az esőtől vagy a fröccsenő víztől. Ez a fajta kialakítás minden bizonnyal megkönnyíti a felhasználók számára a mindennapi működést anélkül, hogy aggódniuk kellene az óra károsodásától – függetlenül attól, hogy a gyermek játszótéren, erdőben vagy kötélparkban tartózkodik.

Innovatív kijelző
A Garett Kids Cute 4G okosóra 1,69 hüvelykes IPS kijelzővel rendelkezik, 240×240 pixeles felbontással. Nagy előnye a nagy fényerő, amely ráadásul állítható. A képernyő nem késik, és precíz érzékenység jellemzi, ami azt jelenti, hogy a készülék kezelése kényelmes és problémamentes. Sőt, szükség esetén könnyedén cserélheti az óralapját. Akár nyolc különböző téma áll rendelkezésre, mindegyik más-más színben, így kétségtelenül megtalálja azt, amelyik tetszeni fog gyermekének.

A fizikai aktivitás figyelése
A Garett Kids Cute 4G ideális eszköz kisgyermeke fizikai aktivitásának nyomon követésére is. A készülék beépített lépésszámlálóval és alvásfigyelővel rendelkezik, melynek köszönhetően ellenőrizheti gyermeke alvásának minőségét és hosszát, majd összehasonlíthatja azt egy adott korosztály igényeivel. Ezeknek a funkcióknak a használata nagyon intuitív és problémamentes. Ez az okosóra azonnal befolyásolja gyermeke testének megfelelő működését.

Adatok
Termék típus
Kids Cute 4G Pink
Gyártó cikkszám
CUTE_4G_ROZO
Gyártó
GARETT
Vámtarifaszám
851762
Garancia
24 hónap garancia
Cikkszám
C193163
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hitelkalkulátor