GARETT Kids Trendy 4G Black

GARETT Kids Trendy 4G Black
Bruttó ár: 49 145 Ft
A vásárlás után járó pontok: 491 Ft
Kijelző mérete: 1,4", iOS, Android, 2-4 nap, Vízálló, IP67, Wi-Fi, GPS, SIM, Üzenet és hívás kezelése, Mikrofon, Alvás figyelés, Tok mérete: 55x44x15mm
Részletek

Garett Kids Trendy 4G – még közelebb a gyerekhez
Az okosóra egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy azonnali kapcsolatot létesítsen gyermekével. Ez nyugalmat ad, és a kisgyermek tudni fogja, hogy mindig számíthat rád. A Garett Kids Trendy 4G okosóra sikeresen helyettesíti a telefont, és nem sérül meg a csuklón hordva a leejtés következtében. Ha a gyermek bizonytalannak érzi magát, az SOS gombnak köszönhetően értesíti a felnőttet, hogy segítségre van szüksége. Az intuitív kezelés és az egyszerű beállítások biztonságérzetet nyújtanak, az elérhető alkalmazások pedig a szórakozás forrását jelentik.

Okosóra speciális feladatokhoz
A Garett Kids Trendy 4G okosóra egy kompakt készülék ergonomikus tokkal és kényelmes szilikon szíjjal, amely nem korlátozza a mozgás szabadságát. Ennek köszönhetően dinamikus játékok és sportolás közben is jól működik. Az IP67 szabvány por és vízzel való rövid távú érintkezés elleni védelem. Mit jelent ez a gyakorlatban? Gyermeke minden akadály nélkül játszhat hóban, esőben, sárban vagy csak a homokozóban – és nem kell attól tartania, hogy gyermeke tönkreteszi a készüléket.

Megbízható kapcsolat egy fiatalabb gyermekkel
Az okosórát nem a hátizsákba rejtik, mint egy telefont, a gyerkőcnek mindig a tetején van, így mindössze néhány másodpercet vesz igénybe a hívás fogadása vagy a gyám számának tárcsázása. A hangüzenetek felváltják a szöveges üzeneteket, amikor egy gyermek üldözi a játszóteret. Ezenkívül a nano-SIM-kártya lehetővé teszi a videohívásokat , a távoli lehallgatás pedig lehetővé teszi, hogy megbizonyosodjon arról, hogy semmi rossz nem történik a gyermek környezetében. A GPS-, LBS- és Wi-Fi-technológiákkal felszerelt új csatlakozási szabványú modell mindig „megmondja”, hol van a fiatal felfedező.

GEOkerítés a biztonság érdekében játék közben
A GEOfencing egy módja annak, hogy ellenőrizzék a gyermek cselekedeteit anélkül, hogy indokolatlanul megzavarnák függetlenségét. A Garett Kids Trendy 4G okosóra , amely képes digitálisan kijelölni egy biztonságos játékteret, a telefonon lévő alkalmazáson keresztül tájékoztatja Önt, ha kisgyermeke elhagyja a kialakított zónát. Az alkalmazás segítségével akár 3 tetszőleges területen is beállíthatja a GEOfencing-et. Az a képesség, hogy újra létrehozza a megtett útvonalat az alkalmazásban, lehetővé teszi, hogy ellenőrizze, hogyan tölti idejét a gyermek. Ehhez az órán található lépésszámláló opció hasznos lesz a tényleges tevékenység nyomon követéséhez.

Megbízható kívül-belül
A modern tömítések, a tartós anyagok és a jól integrált alkatrészek garantálják a folyamatok, a nano-SIM-kártyák és egyéb alkatrészek biztonságát. Az egyszerűsített kezelőfelület azt jelenti, hogy gyermekének a legkisebb problémája sem lesz az okosóra működésével, és teljes mértékben kihasználja annak lehetőségeit, mind játék közben, mind a szülővel való kapcsolatfelvétel során.

Garett Kids Trendy 4G – ezt az órát nem fogod elveszíteni
A Garett okosóra kényelmes profilja , puha szíja és a csuklóján jól elhelyezett tok azt jelenti, hogy a gyermek nem akarja levenni. Egy olyan órát, ami mindig a kezed mellett van, nagyon nehéz elveszíteni! Ezt akadályozza meg a funkcióját jól betöltő kényelmes csat. Ha úgy adódik, hogy a fürdés után eltűnik valahol a ruhák között, vagy a fürdés után eltűnik a játékok között, akkor a rendszeróra kereső funkciónak köszönhetően könnyen megtalálhatja . Ez valóban speciális feladatokhoz való felszerelés.

Kommunikáció minden helyzetben
Aktív nano-SIM kártyával a Garett Kids Trendy 4G folyamatos kapcsolatot biztosít a hálózattal a Wi-Fi és LTE moduloknak köszönhetően. Az egyik hálózatról a másikra való zökkenőmentes átmenetnek köszönhetően nem kell aggódnia, hogy megszakad a kapcsolat, vagy nehézségekbe ütközik az eszköz és így annak kis tulajdonosa megtalálása. A 700 mAh-s akkumulátor sem hagy cserben. 2 órás töltés után akár 2 napig is bírja, az újabb töltés szükségességét riasztás jelzi.

Alvásfigyelés és kellemes ébresztés a Garett Kids Trendy 4G-vel
Az alvásfigyelő funkció értékes eszköz, amely rögzíti és továbbítja gyermeke éjszakai pihenésével kapcsolatos információkat. Így az óra lehetővé teszi a kisgyermek cirkadián ritmusának még pontosabb elemzését és szembesítését az adott életkorban ajánlott valós szükségletekkel. A Garett Kids Trendy 4G nemcsak nappal, hanem éjszaka is kényelmes használatot tesz lehetővé; a téglalap alakú tokház nem korlátozza a mozgást, míg a rugalmas pántos modell nem nyomja a csuklót. Ráadásul az ébresztőóra nem húz ki az alvásból, hanem finoman felébred.

Garett Kids Trendy 4G óra – tanuláshoz és játékhoz
A beépített kamerával ellátott okosóra lehetővé teszi a szép emlékek megörökítését. A kényelmes fényképezést az 1,4 hüvelykes színes képernyő biztosítja. Ezenkívül az óra lehetővé teszi a gyermek számára, hogy képeket ossza meg szeretteivel. Ezen kívül a készülék egyéb praktikus alkalmazásokat is kínál. A Garett Kids Trendy 4G számológéppel ellátott készülék, amely tanuláshoz, feladatok megoldásához hasznos. A benne telepített matematikai játék segíti a tanulást, és lehetővé teszi az ismeretek örömmel történő megszilárdítását. A stopper funkció viszont jól működik az udvari aktív játékok során.

Kompatibilis iOS és Android rendszerrel
A modern Garett Kids Trendy 4G gyermek okosórába egy lengyel nyelvű menü került beépítésre, melynek köszönhetően a kisgyermek könnyedén használhatja az óra összes funkcióját. Ez a modell kompatibilis az iOS 9.0 és újabb, valamint az Android 4.0 és az azt követő verziókkal. Így biztosan nem kell aggódnia amiatt, hogy eszközét telefonjához csatlakoztatja. Az ingyenes, mindkét rendszert integráló alkalmazás megbízható kommunikációs csatornát teremt Önnek és gyermekének. Hasznosnak bizonyul nemcsak a mindennapi életben, hanem egy esetleges veszély esetén is.

Adatok
Termék típus
Kids Trendy 4G Black
Gyártó cikkszám
TRENDY_4G_CZAR
Gyártó
GARETT
Vámtarifaszám
851762
Garancia
24 hónap garancia
Cikkszám
C193176
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hitelkalkulátor