Garmin Vivofit Jr. 3 Disney Princess

Garmin Vivofit Jr. 3 Disney Princess
Bruttó ár: 36 653 Ft
A vásárlás után járó pontok: 367 Ft
Kijelző mérete: 0,56", iOS, Android, Vízálló, 5 ATM, Bluetooth, Gyorsulásmérő, Tok mérete: 14,1 x 14,1mm
Részletek

VÁRNAK A KALANDOK
A vívofit jr. 3 nem csupán egy gyermekeknek készült fitnesz-tevékenységkövető, ez egy olyan interaktív élmény, ahol a gyermek az aktív életvitelével oldhat fel érdekes, föld körüli kalandokat a hozzá tartozó alkalmazásban.

A TEVÉKENYSÉGEK KALANDOKAT NYITNAK MEG
Gyermeked társa lehetsz a kalandokban, melyek oktatnak is, miközben híres helyeket látogathattok meg és rejtélyeket bogozhattok ki az ősi Görögországtól kezdve egészen a Mount Everest csúcsáig.


KVÍZEK ÉS JÁTÉKOK
Már napi 60 aktív perccel feloldhat kalandokat gyermeked, de minél többet mozog, annál több esélye lesz kvízeket megoldani, fitneszgyakorlatokat tanulni és reflexjátékot játszani a telefonon.


GYŰJTHETŐ GYÉMÁNTOK
A napi tevékenységi célok színes gyémántokkal is jutalmazzák a gyermeket. Ezekkel a kaparós képeket fedhetnek fel, melyek emlékeztetik az átélt kalandokra.


FITNESZKÁRTYÁK
Utazásai során gyermeked alapvető fitneszgyakorlatokat tanulhat, például a négyütemű fekvőtámaszt, lefelé néző kutyát vagy egyebeket. Több, mint csak egy fitnesz tevékenységkövető.

MÉRT TEVÉKENYSÉGEK
Újabb mért tevékenységekkel láthatod gyermeked lépéseit akár a játszótéren, fociedzésen vagy számos más alkalommal.Később a Garmin Jr.™alkalmazásban1 áttekintheted ezeket.


SZÍNES KIJELZŐ
Még fényes, napos időben is jól látható a színes kijelző, melyet személyre is szabhattok, hogy még szórakoztatóbb legyen gyermeked számára.


ICE (IN CASE OF EMERGENCY), VÉSZHELYZETI KISALKALMAZÁS
Nem árthat, ha fel vagy készülve. Add meg a vészhelyzeti kapcsolati elérhetőségedet az ICE kisalkalmazásban, így ha szükséges, gyorsan elérhető lesz. Segítő kéz a szülőknek.

TEVÉKENYSÉGFIGYELÉS
A Garmin Jr. alkalmazással a szülők felügyelhetik gyermekük tevékenységeit, feladatait, alvását, házimunkáit és számos egyebet arra alkalmas eszközről.


HÁZIMUNKÁK ÉS JUTALMAK
Adj gyermekednek feladatot a ház körül az alkalmazásból, és jutalmazd virtuális érmékkel. Ezeket az alkalmazáson belüli érméket előre megbeszélten beválthatod valós jutalmakra.


BARÁTI EMLÉKEZTETŐK
Ha feladatot adsz gyermekednek, arra emlékeztetőt is beállíthatsz, így értesítést kap és egy pici ikon is jelzi a feladat jellegét. Akár heti vagy napi ismétlődés is beállítható.


LÉPÉS KIHÍVÁSOK
A Toe-to-Toe™ lépés kihívásokkal a gyermekek a közelben levő barátaikkal mérkőzhetnek meg, így láthatják, ki lép többet megadott idő alatt. Akár a szülők is beszállhatnak a versenyekbe, arra alkalmas órájukkal.


MARADJATOK AKTÍVAK EGYÜTT
Akár gyermeked barátainak családjával is kapcsolódhattok a Garmin Connect™ alkalmazásban, így a Garmin Jr. alkalmazásban is láthatjátok egymást.


GYERMEK MÓD
Ha engedélyezed a gyermek módot a Garmin Jr. alkalmazásban1 gyermeked korlátozott módon, de hozzáférhet a kalandjaihoz, feladataihoz.

Ez az ellenálló fitnesz-tevékenységkövető még úszás közben is viselhető - tökéletes, bármerre is kalandozik gyermeked

Nincs szükség töltőt hurcolni magaddal. A könnyedén cserélhető elem akár 1 évig is elegendő

Gyermeked bármilyen alkalomra viselheti ezt a színes kijelzős órát, melyen többféle számlap is beállítható

A szülők egy alkalmazáson keresztül felügyelhetik az elvégzett feladatokat és a szoftverben elkölthető jutalmakat kaphatnak

Milyen új helyeket látogat meg gyermeked legközelebb? A mozgással új oktató jellegű kalandokat, játékokat és ikonokat oldhat fel

Nem számít, gyermeked merre kalandozik, az óra követi a lépéseit, alvását és aktivitását

Adatok
Termék típus
Vivofit Jr. 3 Disney Princess
Gyártó cikkszám
010-02441-12
Gyártó
Garmin
Vámtarifaszám
851762
Garancia
24 hónap garancia
Cikkszám
C195105
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!