Synology NAS RS1221RP+ (4 GB) (8 HDD)

Synology NAS RS1221RP+ (4 GB) (8 HDD)
Bruttó ár: 913 498 Ft
A vásárlás után járó pontok: 9 135 Ft
3,5" or 2,5", SATA, 8xHDD, 4xGLAN, 2xUSB 3.2, 1xeSata, Magyar regisztrációs kártyát tartalmazza!
Részletek

Kompakt és megbízható

A mindössze 30/38 cm mélységű RS1221+/RS1221RP+ a helytakarékos telepítésekhez készült. A 100 K feletti 4K véletlenszerű olvasási IOPS és 2315 MB/s szekvenciális olvasási*1 értékkel az RS1221+/RS1221RP+ készen áll az erős munkaterhelések kezelésére a nagy adatforgalmú környezetekben. Az RS1221RP+ a redundáns tápegységekkel a védelem további szintjét biztosítja.

Kompakt kialakítás a hatékony helykihasználáshoz

Az RS1221+ és RX418 bővítőegységei a kialakításuknak köszönhetően elősegítik, hogy helyet takarítson meg a kompakt telepítésekben. A mindössze 30 centiméteres méretével, amely a jellemző 2U típusú egység hosszának fele, tökéletesen illeszkedik a kétoszlopos vagy a kis mélységű, rackbe szerelhető házakhoz. A két tápegységgel rendelkező RS1221RP+ mérete 38 cm, így szintén jól illeszkedik a kis mélységű házakhoz.

Illeszkedik a kis mélységű, rackbe szerelhető házakhoz
Könnyen beszerelhető kétoszlopos állványokra

Megbízhatóságra kialakítva

Redundáns tápellátás

Csökkenthető annak lehetősége, hogy egyetlen terjesztési csatornán vagy PDU egységen a tápellátás megszűnése az adatok és a szolgáltatás rendelkezésre állásának csökkenését okozza.

Szolgáltatások maximális rendelkezésre állása

Másik, azonos kialakítású egységgel párosítva szerverhiba esetében a Synology High Availability lehetővé teszi az automatikus, percek alatti feladatátvételt a klaszterbe rendezett két szerver között, így minimálisra csökkenthető az állásidő.

Adatintegritás és -védelem

Az ECC memória és a Btrfs fájlrendszer nagyobb megbízhatósággal és pillanatfelvétel-készítési funkciókkal segíti elő az adatsérülés megelőzését és az adatvédelem egyszerűsítését.

Nagy teljesítményű tárolás minden feladathoz

Az akár 2315/1147 MB/s szekvenciális olvasási és írási átviteli sebesség, valamint a 100 K/54 K feletti véletlenszerű olvasási/írási IOPS kiváló teljesítményt biztosít a nagy kihívást jelentő feladatokhoz.

Növekvő igényei szerint bővíthető

Egyszerűen alkalmazási környezetéhez igazíthatja az RS1221+/RS1221RP+ eszközt, ha nagyobb teljesítményre, gyorsabb hálózatkezelésre vagy nagyobb tárolási kapacitásra van szükség.

SSD-gyorsítótár

A kizárólag merevlemezekből álló tömbökhöz képest 16-szorosára növelheti az olvasási/írási IOPS értékét NVMe vagy SATA SSD gyorsítótárral

Hyper Backup

Átfogó biztonsági mentési és helyreállítási megoldás az adatvédelem kiterjesztése érdekében. Létrehozhat helyi biztonsági mentési célhelyeket másik Synology eszközön, rsync szervereken, illetve felhőalapú célhelyeket, például Google Drive, Dropbox, S3 kompatibilis célhelyek és Synology C2 Storage, amely a Synology eszközök dedikált biztonsági mentési célhelye. A deduplikáció, az integritás-ellenőrzés és a növekményes adatátviteli technológia csökkenti a sávszélesség- és a tárhelyhasználatot.

Snapshot Replication

Egyszerűen ütemezheti a megosztott mappák és a LUN-ok rugalmas, adott időpontra vonatkozó biztonsági mentését akár 5 perces RPO értékkel, és a helyreállítás másodpercek alatt végrehajtható. Replikálást és feladatátadást állíthat be a Synology más tárolórendszereire a gyors RTO és a minimális szolgáltatásleállás érdekében.

Synology meghajtókkal működik a legjobban

Az intenzív, folyamatos munkaterhelések kezelésére kifejlesztett Synology meghajtók egyenletesen kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

Adatok
Termék típus
NAS RS1221RP+ (4 GB) (8 HDD)
Gyártó cikkszám
RS1221RP+
Gyártó
Synology
EAN kód
4711174723690
Vámtarifaszám
84733020
Garancia
36 hónap garancia
Cikkszám
C167911
Tömeg
11,73 kg/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Hitelkalkulátor