Aqua Marina Fusion iSUP evezős deszka, 330 x 81 x 15 cm, evezővel és biztonsági bokapánttal

Aqua Marina Fusion iSUP evezős deszka, 330 x 81 x 15 cm, evezővel és biztonsági bokapánttal

Ezt a sportot csak szeretni lehet, hiszen a vízen lebegve csodálkozhatunk rá a minket körülvevő világra és bárki űzheti kora és nemtől függetlenül. Egy iSUP rengeteg dologra használható. A vízi túrázástól, a kardio edzésen át a jógáig mindenre, sőt, akár még horgászathoz is kitűnő. Az ember csendben, fedezheti fel a világot, gyönyörködhet a természetben, figyelheti a vad- és élővilágot, anélkül, hogy megzavarná azt, vagy kárt tenne benne és tökéletes választás azoknak, akik esetleg több csomagot is magukkal visznek az evezésre. A deszkán lévő rugalmas gumipántokkal könnyedén rögzíthetők a csomagok.

Az új Fusion iSUP nagyobb hasznos felülettel rendelkezik, amely kielégíti azokat, akik könnyebb utat keresnek és több csomagot visznek magukkal, ezen kívül kiemelkedően jó siklási élményt és stabilitást nyújt használat közben, különböző vízi körülmények között is, állóvízen és kis hullámokon is megállja a helyét. A kényelmes gyémántbarázdás állófelület extra tapadást nyújt, míg a megerősített rozsdamentes acél pánt D-gyűrűje biztosítja a biztonságos haladást a kis hullámokon. A Fusion iSUP első és második PVC sínréteggel rendelkezik, dupla falú anyagból, exkluzív Drop Stitch Light technológiával készült, így könnyű, de rendkívül stabil. Az evező szára alumíniumból (mérete 175-220 cm között állítható), az evezőlapát pedig poliészterből és üvegszálból készült. Az uszony levehető a deszkáról.

Az Aqua Marina exkluzív Drop Stitch Light technológiával készült Fusion iSUP  tehát könnyű, de rendkívül merev kialakítású, hihetetlen stabilitást és jó siklási élményt nyújt, a síkvíztől a kis hullámokig.

Főbb jellemzői:
-Dupla falú szövet süllyesztett öltés.
-Könnyű és nyomtatott ponyvaréteg.
-Első PVC sínréteg.
-Második PVC sínréteg.
-EVA tábla.

-Felfújható kamra technológia.
-Széles SUP deszka a nagyobb stabilitás érdekében.
-Rugalmas gumi a csomagok rögzítéséhez.
-Levehető uszony.
-Rozsdamentes acél D-gyűrű.
-Csúszásmentes felület

Technikai adatai:
-iSUP anyaga: PVC, EVA
-Férőhelyek száma: 1 fő
-Maximális terhelhetősége: 150 kg
-Nettó súlya: 8.6 kg
-Térfogata: 320 L
-Nyomás: 15 psi (1 bar)

-Hosszúsága: 330 cm
-Szélessége: 81 cm
-Vastagsága: 15 cm

Evező szár adatai:
-Anyaga: alumínium, amelynek vastagsága 1.2 mm
-Átmérője: 29 mm
-Hosszúsága állítható: 175 cm - 220 cm

Evezőlapát adatai:
-Anyaga: 70% poliészter + 30% üvegszál
-Hosszúsága: 40 cm
-Szélessége: 20 cm

Specifikációk:
-Követés: 70%
-Manőverezhetőség: 70%
-Stabilitás: 80%
-Sebesség: 70%

Fontos!
A terméket nem szabad túlfújni, csak max. 11-12 PSI nyomásra, mivel a napon a deszkán belüli nyomás megnő. Használat előtt és után, amikor a deszka nem vízen van, nem szabad a napon hagyni, csak és kizárólag árnyékban szabad tárolni ! Ellenkező esetben a deszka a túlnyomás miatt deformálódhat, banán formát vehet fel. A SUP deszka túlfújása, illetve napon hagyása miatti minőségi problémák nem gyártási hibák következménye, hanem a nem rendeltetésszerű használatból erednek, így garanciavesztéssel járnak.

Használati utasítás

Adatok
Szállítási Idő

Szállítási idő: 1-3 munkanap

1-3 munkanap
Termék típus
SUP
Gyártó cikkszám
6954521606835
Garancia
12 hó
Cikkszám
MOBT-21FUP
Tömeg
8600 g/db
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!