Fórum

Vélemények a kereskedőről
4
Dávid Anna
Kedves Vásárlók és leendő vásárlók! Szeretném ajánlani a céget, Elsőre is őket néztem ki, de nem volt jelezve a raktár készlet és hogy pontosan mikor várható a szállítás. Végül a választott cég átirányította rendelésem hozzájuk. Oszlopos hősugárzót-ventilátort rendeltem 2 db. 2 nap alatt megérkezett . Szállítás után rögtön kibontottam , kipróbáltam a termékeket. Az egyik nem a megfelelően működött. Felhívtam a céget jeleztem a problémát, másnapra megérkezett a cseretermék. Megbízható korrekt cégnek ismertem meg. Ajánlani tudom őket.
3
Dinnyés István
Helló! Rendkívüli meglepetést okozott amikor du 7 óra körül egyszer csak kaptam egy emailt MÁTRIX.NET Webáruház-tól, amiben közölték, hogy sajnos épp készlethiány van ezért csak 2 hét múlva tudnak teljesíteni. De még nagyobb volt a meglepetésem amikor az elküldött válaszomra azonnal jött a válasz. Azt hittem, hogy ilyen nem is létezhet. A vevőszolgálatok folyamatos és tárgyilagos, segítőkész. A postaköltségük a legalacsonyabbak között van. Ráadásul a rendelt termékem az igért 2 hét helyett 5 nap alatt ide ért. Tehát ez a bolt fenomenális! Miért nem ilyen a többi is? Gratulálok hozzá! Sok sikert és jó forgalmat kívánok! (Jujj, most jön a \"chapcha\"..)
2
Barbara
Kedves vásárló!
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Mindenkinek ajánlom ezt a webáruházat. Segítőkészek és folyamatosan tartották velem a kapcsolatot. Ha problémám volt megoldották. Az ügyfélszolgálat kitűnő.
Üdv mindenkinek!
Barbara
1
Gebei Gergely
Sziasztok kedves vásárlók és leendő vásárlók!
Szíves figyelmeteket szeretném kérni kis irományom elolvasásának idejére!
Történetesen hangosítástechnikával foglalkozom.
Rengeteg oldalt ismerek böngészek folyamatosan a legjobb árak és szállítási feltételek miatt.
Sokszor áruspecifikusan keresek, mert már előre tudom mire van szükségem.
A pontos ok amiért most írok: Egy mikrofon szettet szerettem volna vásárolni. Nagyon sok helyen kérdeztem, hogy van e. Sehol sem volt. Itt megtaláltam megrendeltem. Sajnos itt sem tudták leszállítani. De! Itt nem elküldtek a munkatársak, hogy menjek keressek máshol, vagy oldjam meg! Nem. Segítettek megkeresni azt a terméket ami árban, tudásban és az én elvárásaimban is megfelelő helyettesítő darab lehet. Nagyon hosszú beszélgetések mellet. Korrekt és megbízható ügyfélszolgálattal.
Úgy éreztem, hogy itt minden ügyfél kiemelt kiszolgálást kap.
Igazán csak ajánlani tudom, hogy itt vásároljatok. Kényelmes, szorgalmas, pontos... Nem is lehet felsorolni minden jó tulajdonságot.
Az én értékelésem: ***** (5/5)
Maradok Tisztelettel: Gebei Gergely
Hozzászólás a témához
Név
E-mail
Hozzászólás